Berner sennenhundar

apr 21

Berner sennenhundar

Berner Sennen är en hundras som har sina rötter i Schweiz. Det har länge varit en av världens populäraste hundraser. Människor uppskattar dem främst för deras lugna och tillgivna sätt vilket gör att de passar perfekt som familjehundar. De kräver i regel mycket aktivitet men är samtidigt inte särskilt uthålliga. Om de uppfostras på rätt sätt kan de vara häpnadsväckande lydiga men man får samtidigt vara beredd på att de mognar långsamt. Många berner sennenhundar är valpliknande i sitt uppförande ända upp till 1,5 års ålder.

 

 

Oavsett om du driver en hundkennel eller någon annan typ av verksamhet är det ibland viktigt att ha tillgång till pengar snabbt. Det kan handla om att göra inköp eller andra typer av investeringar. Hos Qred hittar du några av de bästa svenska företagslånen idag. De har inga dolda avgifter, inga bindningstider och inga startavgifter. Du ansöker enkelt genom att använda dig av BankID och får inom några timmar tillbaka ett låneförslag. Om du trivs med erbjudandet godkänner du lånet och har pengarna utbetalda och tillgängliga på företagskontot redan samma dag.

Tidigare i den här bloggen har vi skrivit om ungefär hur länge en hund kan förväntas leva. Tyvärr är Berner Sennenhundar en av raserna med lägst medellivslängd då många av dem har ett medfött hjärtfel. Det gör att medellivslängden för en Berner Sennen ligger runt 8-9 år.