NYHET i webbutiken är denna högkvalitativa stålkammen från Hindes.

Kammen kallas även "mirakelkammen" och du kommer att förstå varför när du använder den.
Den är otroligt lätt att arbeta med och tar sig igenom pälsen på ett skonsamt men väldigt effektivt sätt.
Ett MÅSTE i trimväskan! =)

HÄR HITTAR DU KAMMEN

VI HAR BYTT NAMN!

Gisslén & Fischer AB heter nu istället Gisslén DogCare AB!

Vi tackar Fredrik Fischer för 2 år i företaget och hälsar vår nya delägare Jonas Németh välkommen!

Vår nya webadress är www.gisslendogcare.se och mailadressen är info@gisslendogcare.se.

Vi kommer att försöka satsa på fler montrar under 2018 då det är stor efterfrågan på att träffa oss för att få råd och tips.
Även vår hemsida kommer att utvecklas och vi ska också på andra sätt försöka effektivisera och uppdatera oss - allt för våra kunder! 

Vi tackar alla våra kunder för att ni sprider er kunskap om våra produkter, för att ni delar bilder på sociala nätverk och taggar vårt företagsnamn i dessa - ni får gärna använda hashtags som #gisslendogcare #plushpuppysweden #botaniqasverige #lintbellssverige =)

Följ oss på FACEBOOK och på INSTAGRAM under namnet gisslen_dogcare_ab

 

Med vänliga hälsningar,

Markus Gisslén & Jonas Németh


 

Annika Ulltveit-Moe är en av världens främsta uppfödare på Lhasa Apso med hundratals championtitlar världen över under kennelnamnet Whisborne! År efter år presenterar Annika hundar i toppkondition och hon hävdar att pälsarna på hennes hundar aldrig varit så fina, friska och lättskötta som efter att hon börjat med Botaniqa, Plush Puppy och YuMEGA produkterna.

För några år sedan började hon att ge hundarna YuMEGA Show Dog & YuMEGA Boost till hundarna dagligen och bada dem i Botaniqa samt vissa av Plush Puppys produkter för extra näring och fuktåtergivning.

Annika är ibland ute och håller pälsvårdskurser - hon är expert på våra produkter och har dessutom otroligt många tips och tricks som underlättar vardagsskötseln och ger de allra bästa utställningspälsarna!

Kika gärna in på hennes hemsida här: WHISBORNE


 


Anne Reider, Shellrick's kennel, använder sedan några år Lintbells, Plush Puppy & Botaniqa uteslutande för att hålla sina hundar i utställningskondition året runt.

Det krävs bra gener, bra handlag, bra foder, rätt tillskott och pälsvårdsprodukter för att år efter år hålla sina hundar i toppkondition.
Anne är uppfödare av Shetland Sheepdog och presenterar konstant hundar i fina, friska pälsar. 2014 utsågs Anne till ÅRETS UPPFÖDARE av alla raser i Sverige!

Dagligen ges hundarna både YuMEGA Show Dog & YuMEGA Boost för att konstant producera en stark, fyllig och frisk päls men även för att det reducerar fällning och ger huden den näring som behövs.
Hundarna badas i både Plush Puppy & Botaniqa - dessa två pälsvårdsserier matchar perfekt då båda är så snälla och kemikaliefria som möjligt, det innebär att produkterna kan blandas och mixas utan konstiga reaktioner!

TACK Anne för att du delar med dig av din kunskap och för att du är en sann representant för Gisslén & Fischer!

JUST NU har vi erbjudande på 1 x 250 ml Botaniqa Active Line Moisturizing & Protection Shampoo & 1 x 250 ml Botaniqa Active Line Moisturizing & Protection Coat Mask för 199:- (ord pris 278:-)!

BESTÄLL HÄR


OBS! Våra erbjudanden gäller INTE ihop med eventuella andra rabatter!

NYHET!!!
Nu har vi även naturliga tillskott till HÄST!

* YuMEGA Horse HOOF - för friskare och starkare hovar * YuMEGA Horse SKIN & COAT - olja för hud & päls * YuMOVE Horse ACTIVE JOINT - ledtillskott för häst

NYHET!!!

 

Nu kan du handla på Payson FAKTURA kostnadsfritt!

Enkelt, smidigt och betala inom 2 veckor, dessutom erbjuder PAYSON delbetalning på din faktura.

Om du vill betala med ditt kort istället går det lika bra, även det utan avgift från vår sida.

***************************************************************************************

Gisslén & Fischer strävar efter att kunna erbjuda de bästa produkterna för att du ska kunna få den bästa och mest lättskötta pälsen på din hund, vare sig det är utställningspäls eller lättskött vardagspäls det handlar om!

PLUSH PUPPY är en exklusiv pälsvårdsserie med produkter för alla typer av önskemål! Det finns en lösning på varje problem! Världsledande pälsvårdsserie med garanterat snälla och skonsamma produkter - dessutom dryga!

BOTANIQA är vårt nya flaggskepp! En naturlig pälsvårdsserie där ingrediensinnehållet är över 98% från naturliga källor och som är helt fritt från parabener & silikoner! Drygt och ger fantastiska resultat. Tillverkat i Polen, vilket innebär mer miljövänliga transporter och att EU regler följs.

LINTBELLS är ett engelskt märke, tillverkat i England - och ledande på den engelska marknaden inom hundens välbefinnande vad gäller hud & päls, leder, matsmältning, allmänhälsa och munhygien!

Fråga oss gärna om du har speciella önskemål eller frågor!

ÅRETS HUND 2016

Salukin CH QIRIMIZI OVATION badas i BOTANIQA från Gisslén & Fischer AB

Ägare & uppfödare: Ingunn & Nicklas Eriksson

BEST IN SHOW MYDOG 2017

Leonbergern CH NAMAPULAN BLING SMACK CHAP badas i både PLUSH PUPPY & BOTANIQA samt får LINTBELLS SHOW DOG & BOOST dagligen!

Ägare: Jessika Junehall

  • ÅRETS HUND 2016 - Ch Qirmizi Ovation - Badas i BOTANIQA! Ägare Ingunn & Nicklas Eriksson. Foto: Per Undén

    ÅRETS HUND 2016 - Ch Qirmizi Ovation - Badas i BOTANIQA! Ägare Ingunn & Nicklas Eriksson. Foto: Per Undén

  • BEST IN SHOW MYDOG - Ch Namapulan Bling Smack Chap - ägare Jessika Junehall. Foto: Per Undén

    BEST IN SHOW MYDOG - Ch Namapulan Bling Smack Chap - ägare Jessika Junehall. Foto: Per Undén

  • ÅRETS HUND 2016 - Ch Qirmizi Ovation - Badas i BOTANIQA! Ägare Ingunn & Nicklas Eriksson. Foto: Per Undén
  • BEST IN SHOW MYDOG - Ch Namapulan Bling Smack Chap - ägare Jessika Junehall. Foto: Per Undén

Groomingprodukter för medvetna hundägare